Lempolla voitokas 1-sarjaviikonloppu, C-junnuilla turnaukset

20.10.2024

Lokakuun toiseksi viimeinen viikonloppu 26.-27. lokakuuta sisälsi Lempon joukkueilla C-junioreiden turnaukset ja paljon edustusjoukkueiden pelejä.

C-tyttöjen Lempo Musta pelasi lauantaina Laihialla alueellista C-poolia. Päivän kunto oli hyvä ja peli sujui mukavasti. Saldona 3 voittoa ja poolin ykkössija. Kolmen viikon päästä jatketaan.

C-tytöt Valkoiset pääsivät juhlimaan kahta voittoa kotiturnauksessa. Syysloma verotti pelaajia, mutta onneksi saimme DAM-joukkueesta täydennystä. Hyvin sujui paikkapelaaminen ensikertalaisilla. Omatkin joutuivat vähän vieraampiin rooleihin ja se näkyi ensimmäisessä erässä. Pelin edetessä muistui taas mieleen missä piti olla. Tästä on hyvä jatkaa!

C-tytöt Siniset olivat sunnuntaina tylyjä emäntiä Sääksjärven kotiturnauksessa. Vieraille ei annettu erääkään. Syötöt sujuivat erityisen mallikkaasti, ja päästiin hyökkäämään, kun saatiin palloa passarille. Hieno viikonloppu C2-porukoille.

Miesten 1-sarjajoukkue pelasi viikonlopun Itä-Suomessa. Lauantaina tuli 3-1-voitto Savonlinnan East Volleysta ja sunnuntaina 3-2-voitto Outokummun Karpaaseista. Hienot kaksi voittoa ja 5/6 pistettä hankalista otteluista. Lempo on juuri nyt sarjakärki ja voittoja on viisi putkeen.

Naisten 1-sarjajoukkue pelasi sunnuntaina vieraspelin ja voitti Hollolan Salpiksen 3-0. Lempolle voitto oli kolmas putkeen ja sarjasija toinen.

Naisten 2-sarjajoukkue pelasi lauantaina Suomen Cupin 2. kierroksen ottelussa 1-sarjajoukkue PuMa-Volleyta vastaan Hakkarissa. Lempo haastoi hyvin, mutta PuMa eteni jatkoon 3-0-voitolla. Tuplaviikonloppu jatkui sunnuntaina 2-sarjapelillä, LPK Mafia voitti Kangasalla Lempon 3-2.

Miesten 2-sarjajoukkue pelasi lauantaina Lapin Narvi-Pallon vieraana ja hävisi 2-3. Tappio oli Lempo M2:lle sarjakauden ensimmäinen.

Viikonlopun pelien raportit

Suomen Cup Lempo N2 - PuMa N1

Naisten 1-sarja Salpis - Lempo

Miesten 1-sarja East Volley - Lempo

Miesten 1-sarja Karpaasit - Lempo