Vesanen ja Rumpunen Lempon valmennusryhmään – Korkola M2-päävalmentaja

17.6.2024

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkueen valmennusryhmässä kaudella 2024–25 päävalmentaja Simo Puttonen saa apureikseen entiset Lempo-pelaajat Anssi Vesasen ja Tomi Rumpusen. Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen päävalmentajana puolestaan toimii kaudella 2024–25 Pasi Korkola viime kauden tapaan.

Päävastuun 1-sarjajoukkueen valmennuksesta kantaa Puttonen aisaparinaan Vesanen. Rumpunen on mukana valmennuksessa perhe- ja työelämän asettamien mahdollisuuksien ja oman ehtimisensä mukaan, eikä ole mukana jokaisessa joukkueen harjoituksessa ja pelitapahtumassa. 

Miesten edustusjoukkueiden valmennusporukka kokoontui kesäkuun puolivälissä suunnittelemaan tulevaa kautta, kauden rytmitystä, harjoituksia ja muita yhteisiä säveliä.

Kolmikko Puttonen, Vesanen ja Rumpunen kuuluvat Lempo-ikonien joukkoon. Triolta löytyy 1 143 liigaottelun ja 72 maaottelun kokemus pelaajana. Jokainen on edustanut pelaajana myös Lempoa 1-sarjassa usean kauden ajan ja kuuluivat kauden 2022–23 mestarijoukkueen pelaajarunkoon.

1- ja 2-sarjajoukkueiden valmennusryhmät tekevät tiivistä yhteistyöstä ja Lempolla tulee jälleen olemaan farmiyhteistyötä 1- ja 2-sarjajoukkueiden välillä sekä yhteistyötä varsinkin nuorien lupaavien pelaajien harjoittelun suhteen.

Korkola on tehnyt 2-sarjajoukkueessa ja A-pojissa hienoa työtä viime kaudet. Viime keväänä Lempo eteni 2-sarjassa puolivälieriin ja oli A-poikien SM-finaaleissa, joissa sijoittui seitsemänneksi.

Tuleva kausi on Korkolalle kolmas Lempon 2-sarjajoukkueen päävalmentajana. Korkola valmentaa myös Lempon A-poikia. A-poikien ja miesten 2-sarjan joukkueenjohtajana jatkaa Jonna Korkola.

Lempo-Volley miesten 1-sarjan sopimustilanne 17.6.

2 Niko Montonen, yleispelaaja
9 Veeti Kosonen, yleispelaaja
10 Joel Itänen, yleispelaaja
12 Tuomas Sillanpää, hakkuri
13 Daniel Heinonen, yleispelaaja
14 Tino Vuori, hakkuri
15 Ville Tuki, passari
16 Arttu Lehtimäki, passari
17 Tatu Vuorenmaa keskitorjuja
18 Aatu Pöllänen, keskitorjuja
22 Nico Nurmesniemi, yleispelaaja
25 Eetu Ahonen, keskitorjuja
27 Teemu Nyström, passari
47 Aaro Keisanen, keskitorjuja
77 Jami Törrö, libero

Päävalmentaja: Simo Puttonen
Apuvalmentajat: Anssi Vesanen, Tomi Rumpunen
Joukkueenjohtaja: Antti Raunio
Huoltaja: Jorma Lötjönen
Huoltaja: Arto Stenman
Huoltaja: Jukka Virtanen

Kuva: Antti Raunio
Kuvassa vasemmalta Pasi Korkola, Tomi Rumpunen, Anssi Vesanen ja Simo Puttonen.