Lempon naisille kaksi uutta vahvistusta!

13.6.2024

Lempo-Volleyn naisten 1-sarjajoukkue on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2024–25. Yleispelaaja Lotta Karppinen ja passari Emilia Kangassalo siirtyvät Lempoon yksivuotisilla sopimuksilla.

Karppinen pelasi viime kaudella Puijo Wolleyssa 1-sarjaa ja oli pudottamassa Lempoa puolivälierien kultaisessa erässä. Karppinen on 173-senttinen ja 22-vuotias.

– Elämä johti Tampereelle ja Lempäälässä oli kiva voittaa viime kaudella, niin miksipä ei voittaisi täällä useamminkin, Karppinen toteaa ja viittaa viime kevääseen.

– Olen kuullut seurasta paljon hyvää ja lyhyen kokemuksen perusteella täällä näyttää olevan asiat kunnossa, Karppinen perustelee seuravalintaansa.

Kangassalo pelasi viime kaudella Raision Urheilijoissa 1-sarjaa. Hän edusti Lempoa A-tytöissä kaudella 2022-23 ja johti ykköspassarina Lempon A-tyttöjen Suomen mestaruuteen. Kangassalo on 175-senttinen ja 20-vuotias.

– Pelasin Lempossa A-tytöissä ja täällä oli tosi hyvä henki. Kehityin myös paljon sillä kaudella ja pidän Lempoa oikein laadukkaana seurana, Kangassalo kertoo muistojaan ja miksi halusi palata seuraan.

Tervetuloa Lempoon Lotta ja Emilia!

Lue lisää pelaajien kommentteja ja sopimuksista Lempon N1-joukkueen kotisivuilta:

Lotta Karppisen sopimusuutinen

Emilia Kangassalon sopimusuutinen

Lempon pelaajasopimukset, tilanne 13.6.

3 Lotta Karppinen yleispelaaja
8 Roosa Päykkönen, yleispelaaja
13 Karoliina Viitaniemi, hakkuri
15 Emilia Kangassalo, passari
16 Senni Virtanen, libero
17 Riikka Vuorentausta, passari

Päävalmentaja: Maria Laine

Lotta Karppinen.
Emilia Kangassalo.

Pääkuva: Taisto Niukkanen. Kuvassa Lotta Karppinen Puijon riveissä Lempoa vastaan viime kaudella.