Lempon viikko: Huimat 15 pelitapahtumaa, B- ja D-junnuilla kotiturnauksia, 1-sarjan kärkipeli Lempäälä-areenassa

21.10.2024

Lempo-Volleyn lokakuun viimeinen täysi viikko on täynnä sähinää ja meininkiä. Viikolla on kaikkiaan 15 eri pelitapahtumaa, jossa Lempon joukkueet ovat mukana.

Aloitetaan junioreista, joilla on kotiturnauksia hurjasti kotiturnauksia.

Lauantaina 26. lokakuuta Lempon B1- ja B2-tytöt pelaavat samassa turnauksessa Hakkarin liikuntahallissa. Samana päivänä Lempon B-pojat pelaavat kotiturnauksen Sääksjärven liikuntahallissa. Lisäksi D-tiikeritytöt pelaavat lauantaina kotiturnauksen Lempoisissa. Ja vielä sunnuntaina 27.10. Lempon D-pojat pelaavat kotiturnauksen Lempoisissa.

Edustusjoukkueista 1-sarjaryhmillä on molemmilla tuplaviikonloput. Naisten 1-sarjajoukkue lähtee vierastuplalle: lauantaina Joensuu, sunnuntaina Kuopio. Miesten 1-sarjajoukkue aloittaa lauantaina kärkiottelulla Lempäälä-areenassa, kun vastaan tulee Oulun Kisko kello 15. Sunnuntaina Lempo pelaa Suomen Cupin 2. kierroksella vieraspelin Pälkäneen Luja-Lukkoa vastaan.

2-sarjoissa on kotipeliviikonloppu. Sunnuntaina Lempo M2 kohtaa Hakkarissa Valkeakosken Isku-Veikot kello 14 ja naisten 2-sarjajoukkue kohtaa Sääksjärven liikuntahallissa Lamminpään Korven kello 13.

Tervetuloa katsomaan kotipelejä!