Kasimir Vuorinen liittyy Lempo-Volleyn joukkueeseen: "Paluusta on mahtavat fiilikset"

24.9.2024

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue vahvistuu uuden sarjakauden kynnyksellä yleispelaaja Kasimir Vuorisella. Vuorisen sopimus on yksivuotinen, joka sisältää liigaoption.

29-vuotias ja 190-senttinen Vuorinen palaa Lempäälään yhden kauden tauon jälkeen. Viime kaudella Loimaan Jankon kasvatti juhli Suomen mestaruutta Hurrikaani-Loimaan paidassa. Yleispelaaja tarkkaili pitkään tilannetta pelaajamarkkinoilla. Vuorinen on alkukaudesta harjoitellut Lempon mukana.

– Tässä on ollut pitkin neuvotteluita sekavatkin fiilikset. Lemposta itsestään ja paluusta on mahtavat fiilikset. Lempo on pitänyt aina paljon yhteyttä, oli tilanne mikä tahansa. Tämä tuntuu jonkinlaiselta kotiinpaluulta, Vuorinen kertoo.

Kaudella 2022–23 Vuorinen oli tähtipelaajia, kun Lempo voitti historiallisen 1-sarjamestaruuden. Hän oli Lempon tehokkain pelaaja 238 pisteellään. Hieno kausi toi siirron kotikylän Hurrikaaniin, jossa tuli myös historiallinen mestaruus. Vuorinen oli pudotuspeleissä tärkeässä roolissa takakentän erikoismiehenä. Hän tuokin Lempoon paljon kokemusta ja voittamisen kulttuuria.

– Mestaruuksien voittaminen tuntuu ihan mahtavalta, ei sitä pysty sanoin kuvailemaan. Ja varsinkin kun  voitot ovat olleet todella tärkeitä seurayhteisöille. Lempolle mestaruus oli ensimmäinen ja Hurrikaanille vielä kotikylässäni ensimmäinen, Vuorinen kertoo.

Vuorinen solahtaa Lempon ryhmään hyvin, sillä hän on ollut alkukaudella mukana joukkueen harjoitusvahvuudessa. Lempolla on muutamia loukkaantumisia vaivanaan sarjakauden alla, joten Vuorinen tuo laajuutta ja laatua laitapelaajaosastolle.

Lempon 1-sarjakausi alkaa lauantaina 28.9. Lempäälä-areenassa Vaasan Kiistoa vastaan.

– Meillä on kilpailukykyinen porukka koossa, mutta paljon on vielä töitä edessä. 1-sarja on tasaisempi kuin pitkiin aikoihin ja mukana on paljon laatuporukoita, Vuorinen arvioi tulevaa sarjakautta.

Vuorinen pelaa Lempossa numerolla 39. Vuorisen kummiyritys on Pro Recovery Tampere.

Tervetuloa takaisin Kassu!

Lempo-Volley – Vaasan Kiisto ja Kasimir Vuorisen paluu lauantaina 28.9. kello 15 Lempäälä-areenassa. Liput 10/7€, tervetuloa!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.