Lempo-Volley solmi jatkosopimukset kolmen keskipelaajan kanssa

19.5.2024

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue on solminut kolme jatkosopimusta kaudelle 2024–25, kun keskipelaajat Eetu Ahonen, Aaro Keisanen ja Aatu Pöllänen jatkavat Lempon riveissä.

Kolmikko muodosti Lempon keskiosaston viime kaudella ja suurta vastuuta on luvassa myös uudella sesongilla. Kaikilla alkaa toinen kausi Lempon riveissä.

24-vuotias ja 192-senttinen Pöllänen otti viime kaudella avainpelaajan roolin Lempon riveissä. Tunnollisena harjoittelijana ja joukkuepelaajana tunnettu Pöllänen on pelannut urallaan reilut 120 liigapeliä ja hän edusti viime kaudella Akaa-Volleyta muutamassa liigapelissä farmipelaajana.

– Viime kaudesta jäi positiiviset fiilikset, vaikka kausi päättyikin liian aikaisin. Tavoite on, että päästään kauden päätteeksi nostamaan pokaalia – siihen malliin tehdään hommia. Viihdyin talven hyvin Lempäälässä ja täällä kaikki toimi hyvin, joten oli helppo päätös jatkaa. Lisäksi puitteet ovat kunnossa uudessa areenassa, Pöllänen kertoo viime kaudesta ja tulevista ajatuksistaan.

Pölläsillä on vankkaa Lempo-sidettä, kun Aatun nuoremmat sisarukset Eemi (pelannut Lempossa 1- ja 2-sarjaa) ja LP Kangasalan tähtipelaaja Iida (A-tyttöjen SM-kulta Lempossa) ovat myös edustaneet lempääläisseuraa.

23-vuotias ja 193-senttinen Keisanen tuo Lempon riveihin runsaasti torjuntavoimaa ja monipuolisuutta keskiosastolle. 38 liigapeliä urallaan pelannut Keisanen jakoi viime kaudella pitkälti toisen keskipelaajan roolia Ahosen kanssa. 

– Viime sesonki oli mieleenpainuva kausi ja meillä oli mahtava joukkue, mutta samalla se oli pettymys, koska kirkkaimmasta ei päästy pelaamaan. Viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon, mikä sai jatkamaan pelejä Lempossa. Myös Lempon mahtava yhteisö teki päätöksestä helpon. Tulevaan kauteen lähden odottavaisin fiiliksin, Keisanen taustoittaa sopimuksen syntyä.

21-vuotias ja 193-senttinen Ahonen teki viime kaudella läpimurron 1-sarjan keskitorjujien kärkikaartiin ja otti kauden edetessä yhä suurempaa roolia Lempon ryhmässä. Ahonen tunnetaan vaarallisena syöttäjänä ja laadukkaana torjujana. 

– Viime kaudesta jäi mieleen se, kuinka mukavaa on taas voittaa otteluita. Tulevana kautena totta kai lähetään hakemaan mestaruutta. Saa nähdä, mitä meidän uusi valmentajavelho keksii kentän puolelle. Lempossa sai jatkamaan meidän hyvä joukkuehenki ja tietysti se, että meidän vahva keskariliitto pysyy vielä kasassa, Ahonen kertoo pieni pilke silmäkulmassaan.

Lempo-Volleyn sopimuspelaajat, tilanne 19.5.2024

16 Arttu Lehtimäki, passari
18 Aatu Pöllänen, keskitorjuja
25 Eetu Ahonen, keskitorjuja
47 Aaro Keisanen, keskitorjuja

Päävalmentaja: Simo Puttonen

Kuvat: Enna Huurne, Petri Huhtinen