Lempon D-pojille aluemestaruushopeaa - B-, D- ja F-junnut päättivät sarjakautensa

14.4.2024

13.-14. huhtikuuta paketoitiin monen Lempon juniorijoukkueen sarjakaudet 2023-24, kun B-, D- ja F-junnut pelasivat kauden viimeiset sarjapelinsä.

Lempon B1-tytöt emännöi Lempälä-areenalla launtin sijoitusturnausta 21-28. Aamun ekassa kaatui Jankko hyvällä omalla pelillä 2-0, ruokatauon lasagne painoi vatsassa ja tappio Kausalalle 0-2. Päivän viimeiseen vastaan vanha tuttu Perniön Sisu. Muiden pelatessa sopivasti ristiin otti Lempo 2-1-voitolla turnausvoiton sekä 117 B-tyttöjoukkueen sarjassa sijan 21.

B2-tytöt päättivät lauantain kauden upeasti Salossa! Kolmella voitolla saavutettiin turnausvoitto ja samalla sija 53 / 117 joukkueen sarjassa. Iloiset, reippaat ja sopivan äänekkäät kannustusjoukot täyttivät pelaajien lisäksi bussin ja lopputuloksena oli erittäin mukava ja ikimuistoinen kevätretki.

D-pojat Tykit voittivat AM-sarjan finaaliturnauksessa hopeaa. Pelit pelattiin viikonloppuna Pirkkalassa. Mahtava meininki ja kannustus koko viikonlopun.

D-poikien Pyssyt ja Kanuunat valloittivat Vilppulan kauden viimeisessä turnauksessa. Pyssyjen lopullinen sijoitus AM-sarjassa 12. ja Kanuunoiden 9.

DAM-tyttöjen kausi paketoitiin Raisiossa. Pelit oli hyvä lopettaa hienoihin suorituksiin. Ensi viikolla alkaa tutustuminen isoon palloon ja muihinkin C-sarjan kiemuroihin Poweria ajatellen.

Lempon D-tiikeritytöt olivat lauantaina Ylöjärvellä kauden päätösturnauksessa. Lopulta Lempo Timantit olivat sarjassa sijalla 28/47 ja Kristallit 32/47. Hyvät turnaukset takana ja kehityssuunta ollut koko ajan vain ylöspäin.

F-junnut päättivät kautensa turnaukseen ja ansaittuihin mitaleihin.